lauantai 15. lokakuuta 2016

Ajokuvia

Maanantaina pääsin pitkästä aikaa ajamaan Midillä. Ajaminen on jäänyt nyt hieman vähemmälle, kun jakson vaihtumisen myötä koulupäivät ovat niin pitkiä, etten ehdi tallille aivan joka päivä sopivaan aikaan. Tällä hetkellä pikkuisten tallilla on melkein joka päivä tunteja, joiden mukaan aikataulu määräytyy.

Alun perin minun oli tarkoitus mennä ajolenkille yksin, mutta ponien omistaja ilmaantuikin tallille ja ilmoitti lähtevänsä mukaan Mixun kanssa. Ja paikalle eksyi lopulta myös isäni, joten sain vielä kuvaajankin.


Kukaan ei ollut ajanut Midillä vähään aikaan, joten se oli varsin energinen koko lenkin ajan. Toki Midi on ollut mukana tunneilla, eli liikutusta ei ole kokonaan unohdettu, mutta ajaessa se innostuu aina ihan eri tavalla.


Menimme enimmäkseen käyntiä, sillä Midihän on jo noin kolmekymppinen mummeli. Ravasimme myös hieman, mutta laukata ei Midillä enää voi.Tällä viikolla olen ajanut Midin lisäksi kaksi kertaa Mixulla, joka tuntui molemmilla kerroilla ihan kivalta. Ajaminen on kyllä parasta ratsastuksen jälkeen!


Tänään on sitten taas luvassa kolutalenttunti Primuksella. Ratsastuspostaus tulee myöhemmin, mutta sen verran voin paljastaa, että valmennushevoseni on nyt vaihtunut. Nämä pari ensimmäistä tuntia uuden valmennushevosen kanssa olisivat voineet mennä paremminkin, lähinnä tuntuu että ratsastukseni on mennyt huonompaan suuntaan, mutta tästä on ainakin varaa parantaa.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja muutenkin ihana postaus! Tuli oikein hyvä mieli, kun tuossa lopussa sanoit että: "Tästä on ainakin varaa parantaa", koska osaat ajatella niinkin positiivisesti - vaikka tunnit eivät ehkä ole sujuneet suunnitelmien mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Minusta kyllä välillä tuntuu siltä, että positiivinen ajattelu on minusta kaukana, mutta jos kirjoitan ylös positiivisen ajatuksen, alan ehkä itsekin uskoa siihen.

   Poista
 2. Ihanan syksyisiä värejä otettu mukaan kuviin :)

  VastaaPoista